Privacy verklaring en Cookiegebruik


Ik vind uw privacy belangrijk!

Els de Niet  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Els de Niet
Boijlerweg 63
8392 NC Boijl

tel. 06 308 170 54

Els de Niet  is de Functionaris Gegevens bescherming en verantwoordelijk voor bescherming van persoonsgegevens verkregen via de website van Els de Niet. Zij is te bereiken via info@elsdeniet.nl

 

Persoonsgegevens die ik verwerk

Els de Niet  verwerkt uw persoonsgegevens op onze website wanneer u gebruik maakt van het  contactformulier. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik vewerk:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Mijn website heeft niet de intentie bijzonder of gevoelige gegevens te verzamelen over websitebezoekers. Denk hierbij aan geslacht, persoonsnummers of bankgegevens.
Mijn website heeft evenmin de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@elsdeniet.nl, dan verwijder ik deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Els de Niet verwerkt uw persoonsgegevens die u vrijwillig via de website aan haar verstrekt heeft om contact met u op te kunnen nemen en zo uw vragen te beantwoorden of een samenwerking met u te starten.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Els de Niet neemt nooit op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Els de Niet bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
  • Naam en mailadres, verstrekt via de website bewaar ik zolang de correspondentie met u voortduurt. Wanneer de correspondentie beëindigd wordt en er is geen zakelijke overeenkomst met u gesloten worden uw naam en mailadres binnen vier weken uit mijn systemen verwijderd.
  • Google analytics  gegevens bewaar ik 26 maanden voordat deze automatisch worden verwijderd: aan het einde van de bewaarperiode worden gegevens maandelijks automatisch verwijderd.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Els de Niet verstrekt in principe nooit persoonsgegevens aan derden.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Els de Niet gebruikt alleen analytische en enkele functionele cookies die geen inbreuk maken op uw privacy;

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 26 maanden

Voor het laden van Facebookberichten van onze eigen Facebookpagina gebruiken wij ook een cookie.
Deze zorgt voor het inlezen van onze eigen facebookpagina. Wij laden geen berichten of gegevens van anderen.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Voor meer actuele informatie over cookiegebruik op deze website:
http://www.cookiechecker.nl

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Els de Niet en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@elsdeniet.nl

Els de Niet wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Loonbedrijf J. Dijkstra neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@elsdeniet.nl

Loonbedrijf J. Dijkstra heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

 

Links van en naar andere websites

Op deze website worden enkele links naar externe websites gebruikt. Deze worden geopend in een nieuw venster.
Op deze pagina’s gelden de privacy voorwaarden behorend bij die betreffende pagina.

 

Gebruik van Social Media koppelingen

Op onze website gebruiken ik geen koppelingen naar Social Media.

 

Gebruik van foto’s op mijn website

Op mijn website gebruik ik alleen foto’s van mijn eigen werk. Alle rechten hiervoor liggen bij mij. Ik gebruik geen foto’s waarop personen herkenbaar in beeld zijn.

Door de site te te blijven gebruiken of te scrollen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten